Crouching Tiger, Hidden Dragon (2000)

Strijder Li wil de rest van zijn leven in rust doorbrengen. Hij besluit zijn krachtige zwaard aan een oude vriend te geven. Deze wordt echter gestolen en Li moet samen met de krijgster Yu achter het zwaard aan. Tussen de twee krijgers bestaat al geruime tijd een onuitgesproken liefde.

Crouching Tiger, Hidden Dragon poster van Crouching Tiger, Hidden Dragon

beoordelingen Crouching Tiger, Hidden Dragon

IMDb 7.810

cast & crew Crouching Tiger, Hidden Dragon

regisseur

Ang Lee

acteurs

Yun-Fat Chow, Michelle Yeoh, Ziyi Zhang, Chen Chang, Sihung Lung, Pei-Pei Cheng, Fa Zeng Li, Xian Gao, Yan Hai, De Ming Wang, Li Li, Su Ying Huang, Jin Ting Zhang, Rui Yang, Kai Li, Jian Hua Feng, Zhen Xi Du, Cheng Lin Xu, Feng Lin, Wen Sheng Wang, Dong Song, Zhong Xuan Ma, Bao Cheng Li, Yong De Yang, Shao Jun Zhang, Ning Ma, Jian Min Zhu, Chang Cheng Dong, Yi Shih, Bin Chen en Sao Chen Chang

details Crouching Tiger, Hidden Dragon

jaar

2000

speelduur

120 minuten

LAB111

LAB111

vandaag ma ...
morgen di ...
woensdag wo ...
donderdag do ...
vrijdag vr 16:00
zaterdag za ...
zondag zo ...
Dit is de biosagenda van de film Crouching Tiger, Hidden Dragon.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Crouching Tiger, Hidden Dragon getoond.

De je film Crouching Tiger, Hidden Dragon wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Crouching Tiger, Hidden Dragon draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Crouching Tiger, Hidden Dragon staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Crouching Tiger, Hidden Dragon!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Crouching Tiger, Hidden Dragon, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Crouching Tiger, Hidden Dragon verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Crouching Tiger, Hidden Dragon

De film Crouching Tiger, Hidden Dragon in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Crouching Tiger, Hidden Dragon, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.