Crawl (2019)

De jonge vrouw Haley Keller bevindt zich in een levensgevaarlijke situatie, nadat een orkaan van categorie 5 het land heeft bereikt. Ze zit vast in een huis dat overstroomd raakt en krijgt bezoek van van alligators. Haley moet vechten om haar eigen leven en dat van haar vader te redden.

Crawl poster van Crawl

beoordelingen Crawl

4A

IMDb 6.910

cast & crew Crawl

regisseur

Alexandre Aja

acteurs

Barry Pepper en Kaya Scodelario

producent

Sam Raimi

distributeur

Paramount Pictures (via Universal)

details Crawl

in première op

11-07-2019

genres

horror en thriller

jaar

2019

speelduur

87 minuten

Kinepolis Jaarbeurs

Kinepolis Jaarbeurs

vandaag ma 18:10
18:50
21:30
morgen di 13:30
18:50
21:30
woensdag wo 10:05
18:50
21:30
donderdag do 21:35
vrijdag vr 21:35
zaterdag za 21:35
zondag zo 21:35
Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

vandaag ma 16:00
21:00
morgen di 11:40
19:20
21:40
23:40
woensdag wo 11:35
21:45
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
zondag zo ...
Dit is de biosagenda van de film Crawl.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Crawl getoond.

De je film Crawl wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Groningen, Amersfoort, Zaandam, Utrecht, Breda, Arnhem, Maastricht, Delft, Tilburg, Nijmegen, Haarlem, Leeuwarden, Helmond, Eindhoven, Almere, Zwolle, Den Bosch, Zoetermeer, Dordrecht, Emmen, Enschede, Sittard, Roermond, Schagen, Hoofddorp, Oss, Den Helder, Ede, Alkmaar, Kerkrade, Hilversum, Leiden, Apeldoorn, Assen, Hoorn, Beverwijk, Doetinchem, Gouda, Heerlen, Deventer, Purmerend, Hoogezand-Sappemeer en Heerhugowaard

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Crawl draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Crawl staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Crawl!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Crawl, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Crawl verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Crawl

De film Crawl in de volgende steden in de bioscoop te zien: Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Groningen, Amersfoort, Zaandam, Utrecht, Breda, Arnhem, Maastricht, Delft, Tilburg, Nijmegen, Haarlem, Leeuwarden, Helmond, Eindhoven, Almere, Zwolle, Den Bosch, Zoetermeer, Dordrecht, Emmen, Enschede, Sittard, Roermond, Schagen, Hoofddorp, Oss, Den Helder, Ede, Alkmaar, Kerkrade, Hilversum, Leiden, Apeldoorn, Assen, Hoorn, Beverwijk, Doetinchem, Gouda, Heerlen, Deventer, Purmerend, Hoogezand-Sappemeer en Heerhugowaard.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Crawl, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.