Chicken run (NL) (2000)

Op een ogenschijnlijk doodgewone kippenboerderij op het platteland van York Heerts achter het prikkeldraad ware terreur. Het kippenhok lijdt onder het schrikbewind van de gierige boerin Mrs. Tweedy, die altijd en overal een graantje wil meepikken. Zo eindigt elke kip die niet op tijd een ei legt onverbiddelijk in de pan. Nu heeft ze het plan opgevat om kippenpasteitjes te gaan verkopen. Maar de kippen pikken het niet langer. Onder aanvoering van Ginger komen ze in opstand.

details

IMDb 7.010 84 minuten
Chicken run (NL) poster van Chicken run (NL) cast & crew

IMDb Chicken run (NL)

IMDb 7.010

cast & crew Chicken run (NL)

regisseurs

Peter Lord en Nick Park

acteurs

Phil Daniels, Lynn Ferguson, Mel Gibson, Tony Haygarth, Jane Horrocks, Miranda Richardson, Julia Sawalha, Timothy Spall, Imelda Staunton, Benjamin Whitrow, Jo Allen, Jack Angel, Rodger Bumpass, Bill Farmer, Lisa Kay, Mickie McGowan, Phil Proctor, Jan Rabson, John Sharian en Laura Strachan

details Chicken run (NL)

jaar

2000

taal

Nederlandse versie

speelduur

84 minuten

Deze week zijn er voor Chicken run (NL) geen voorstellingen in Groningen

Chicken run (NL) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Chicken run (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Chicken run (NL). Hier zie je waar en wanneer Chicken run (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Chicken run (NL) uit 2000 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Chicken run (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Chicken run (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Chicken run (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Chicken run (NL) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Chicken run (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Chicken run (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Chicken run (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Chicken run (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Chicken run (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Chicken run (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Chicken run (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Chicken run (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Chicken run (NL) en de regisseur van de film Chicken run (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.