Chasing the Present (2019)

details

IMDb 7.710 95 minuten
Chasing the Present poster van Chasing the Present cast & crew

IMDb Chasing the Present

IMDb 7.710

cast & crew Chasing the Present

regisseur

Mark Waters

acteurs

Prem Baba, Russell Brand, Joseph Goldstein, Alex Grey, Zelda Hall, Graham Hancock, James Sebastiano Jr., Rupert Spira en Gary Weber

details Chasing the Present

jaar

2019

speelduur

95 minuten

Louis Hartlooper Complex

Louis Hartlooper Complex

vandaag di 15:30
morgen wo ...
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
zondag zo ...
maandag ma ...

Dit is de bioscoopagenda van de film Chasing the Present.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Chasing the Present. Hier zie je waar en wanneer Chasing the Present in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Chasing the Present uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Chasing the Present wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Chasing the Present draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Chasing the Present wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Utrecht

De film Chasing the Present draait in deze bioscopen: Louis Hartlooper Complex

De recensies van de film Chasing the Present staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Chasing the Present wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Chasing the Present!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Chasing the Present, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Chasing the Present kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Chasing the Present verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Chasing the Present. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Chasing the Present wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Chasing the Present en de regisseur van de film Chasing the Present worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.