CatVideoFest (2019)

Elk jaar stelt CatVideoFest uit ontelbare uren van unieke ingezonden filmpjes, animaties, muziekvideo’s en natuurlijk de klassieke internetfilmpjes een compilatie samen van de allerleukste kattenfilmpjes. Vertoningen van het evenement vinden plaats over de hele wereld en een deel van de inkomsten wordt afgestaan aan lokale organisaties voor de opvang van katten en dierenwelzijn.

CatVideoFest poster van CatVideoFest

IMDb

details CatVideoFest

jaar

2019

speelduur

70 minuten

Cinecenter

Cinecenter

vandaag di 19:00
morgen wo 13:30
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
zondag zo ...
maandag ma ...
Dit is de biosagenda van de film CatVideoFest.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film CatVideoFest getoond.

De je film CatVideoFest wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Gouda, Eindhoven, Amsterdam, Wageningen, Deventer, Zwolle en Utrecht

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film CatVideoFest draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film CatVideoFest staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film CatVideoFest!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film CatVideoFest, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film CatVideoFest verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film CatVideoFest

De film CatVideoFest in de volgende steden in de bioscoop te zien: Gouda, Eindhoven, Amsterdam, Wageningen, Deventer, Zwolle en Utrecht.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film CatVideoFest, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.