Tot en met 8 juni zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Casper en Emma op Safari (2015)

Casper en Emma gaan naar Afrika! De moeder van Emma helpt haar vriendin Ann die in dierenkliniek Camp Eden werkt. Natuurlijk gaan opa en de trouwe knuffels mevrouw Konijn en Welpje ook mee! Ze vinden het spannend, maar hebben ook veel zin om alle wilde dieren te ontmoeten. Al snel raken Casper en Emma bevriend met Ann’s dochter Tiri en haar knuffel Schildpad. Als de twee beste vrienden mee mogen op safari, vinden ze een gevangen baby-leeuwtje en nemen hem mee naar Camp Eden. Ze noemen hem Leo. Maar het kleine welpje wil niets eten en daar is Emma bezorgd over. Ze denkt dat het komt omdat Leo zijn moeder mist. Daarom besluiten Casper en Emma naar haar op zoek te gaan. Lukt het Casper en Emma om Leo’s mama te vinden?

details

1IMDb 6.210 80 minuten
Casper en Emma op Safari poster van Casper en Emma op Safari cast & crew

kijkwijzer Casper en Emma op Safari

1

IMDb Casper en Emma op Safari

IMDb 6.210

cast & crew Casper en Emma op Safari

regisseur

Arne Lindtner Naess

stemmen

Julius de Vriend, Laura van Bussel, Marc Nochem, Vajèn van den Bosch, Peggy Vrijens, Anneke Beukman en Filip Bolluyt

distributeur

Just Film Distribution

details Casper en Emma op Safari

in première op

07-07-2016

genres

familiefilm en kinderfilm

jaar

2015

speelduur

80 minuten

Casper en Emma op Safari draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Casper en Emma op Safari.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Casper en Emma op Safari. Hier zie je waar en wanneer Casper en Emma op Safari in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Casper en Emma op Safari uit 2015 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Casper en Emma op Safari wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Casper en Emma op Safari draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Casper en Emma op Safari wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Casper en Emma op Safari draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Casper en Emma op Safari staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Casper en Emma op Safari wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Casper en Emma op Safari!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Casper en Emma op Safari, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Casper en Emma op Safari kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Casper en Emma op Safari verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Casper en Emma op Safari. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Casper en Emma op Safari wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Casper en Emma op Safari en de regisseur van de film Casper en Emma op Safari worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.