Casper & Emma op jacht naar de schat (2018)

Het is zomer en Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht.

recensies Casper & Emma op jacht naar de schat

NRC
Casper & Emma op jacht naar de schat poster van Casper & Emma op jacht naar de schat

beoordelingen Casper & Emma op jacht naar de schat

1

IMDb 5.810

cast & crew Casper & Emma op jacht naar de schat

regisseurs

Aurora Gossé en Arne Lindtner Næss

stemmen

Tijs Pacanda, Lola Sterre van den Broek, Lux Parser, Lotte Heijs en Panthero Toney

distributeur

Just Film Distribution

details Casper & Emma op jacht naar de schat

in première op

29-05-2019

genres

kinderfilm en familiefilm

jaar

2018

speelduur

74 minuten

Deze week zijn er voor Casper & Emma op jacht naar de schat geen voorstellingen in Schagen

Dit is de biosagenda van de film Casper & Emma op jacht naar de schat.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Casper & Emma op jacht naar de schat getoond.

De je film Casper & Emma op jacht naar de schat wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Bosch, Utrecht, Den Haag, Enschede, Maastricht, Deventer, Hoorn, Groningen, Zoetermeer, Emmen en Amsterdam

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Casper & Emma op jacht naar de schat draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Casper & Emma op jacht naar de schat staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Casper & Emma op jacht naar de schat!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Casper & Emma op jacht naar de schat, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Casper & Emma op jacht naar de schat verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Casper & Emma op jacht naar de schat

De film Casper & Emma op jacht naar de schat in de volgende steden in de bioscoop te zien: Den Bosch, Utrecht, Den Haag, Enschede, Maastricht, Deventer, Hoorn, Groningen, Zoetermeer, Emmen en Amsterdam.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Casper & Emma op jacht naar de schat, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.