Canción sin nombre (2019)

verwacht op 4 november 2021

Peru, 1988; in een tijd van grote politieke en financiële onrust, hyperinflatie en terroristisch geweld is de linkse guerrillabeweging ‘Lichtend Pad’ net in opkomst. Georgina Condori is een zwangere Andes-boerenvrouw die in een kale houten hut woont in een van de sloppenwijken aan de kust in de buurt van de hoofdstad Lima. Ze wordt naar de stad gelokt door een radioadvertentie die gratis 'medische hulp' belooft. Zodoende bevalt ze van haar baby in een kliniek in de binnenstad. Maar het personeel neemt haar pasgeboren dochter mee, zogenaamd voor routinecontroles. Helaas ziet ze haar kind nooit meer terug.

details

6IMDb 7.010 97 minuten
Canción sin nombre poster van Canción sin nombre cast & crew

kijkwijzer Canción sin nombre

6

IMDb Canción sin nombre

IMDb 7.010

cast & crew Canción sin nombre

regisseur

Melina León

acteurs

Pamela Mendoza, Tommy Párraga, Lucio Rojas en Maykol Hernández

distributeur

MOOOV Film Distribution

details Canción sin nombre

in première op

04-11-2021

genre

drama

jaar

2019

speelduur

97 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Canción sin nombre.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Canción sin nombre. Hier zie je waar en wanneer Canción sin nombre in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Canción sin nombre uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Canción sin nombre wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Canción sin nombre draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Canción sin nombre wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Canción sin nombre draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Canción sin nombre staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Canción sin nombre wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Canción sin nombre!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Canción sin nombre, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Canción sin nombre kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Canción sin nombre verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Canción sin nombre. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Canción sin nombre wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Canción sin nombre en de regisseur van de film Canción sin nombre worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.