Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! (2019)

Buurman & Buurman bakken pannenkoeken, ze proberen de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en ze experimenteren met een zelfgemaakte vliegmachine.

recensies Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

De Volkskrant
Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! poster van Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

beoordelingen Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

1

IMDb 6.610

cast & crew Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

regisseur

Marek Beneš

stemmen

Siem van Leeuwen en Kees Prins

producenten

Tomas Eiselt en Eric de Groot

distributeur

Just Film Distribution

details Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

in première op

21-11-2019

genres

kinderfilm en familiefilm

jaar

2019

speelduur

57 minuten

Vue Alkmaar

Vue Alkmaar

vandaag zo 11:00
morgen ma ...
dinsdag di ...
woensdag wo ...
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
Dit is de biosagenda van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! getoond.

De je film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Den Haag, Breda, Utrecht, Zoetermeer, Delft, Haarlem, Zwolle, Eindhoven, Rotterdam, Amersfoort, Leeuwarden, Maastricht, Den Bosch, Arnhem, Nijmegen, Ede, Groningen, Enschede, Hoorn, Helmond, Castricum, Alphen a/d Rijn, Hoogezand, Alkmaar, Apeldoorn, Doetinchem, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Huizen, Hoogeveen, Purmerend, Emmen, Steenwijk, Oss, Deventer, Den Helder, Vlaardingen, Hoofddorp en Kerkrade

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

De film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Den Haag, Breda, Utrecht, Zoetermeer, Delft, Haarlem, Zwolle, Eindhoven, Rotterdam, Amersfoort, Leeuwarden, Maastricht, Den Bosch, Arnhem, Nijmegen, Ede, Groningen, Enschede, Hoorn, Helmond, Castricum, Alphen a/d Rijn, Hoogezand, Alkmaar, Apeldoorn, Doetinchem, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Huizen, Hoogeveen, Purmerend, Emmen, Steenwijk, Oss, Deventer, Den Helder, Vlaardingen, Hoofddorp en Kerkrade.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.