Brugklas – De tijd van mijn leven (2018)

Nola is zwaar de pineut wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse. Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen.

Brugklas – De tijd van mijn leven poster van Brugklas – De tijd van mijn leven

beoordelingen Brugklas – De tijd van mijn leven

1T

IMDb 6.910

cast & crew Brugklas – De tijd van mijn leven

regisseur

Raymond Grimbergen

acteurs

Sterre van Woudenberg, Vincent Visser, Niek Roozen, Daan Kruysifix, Julian Moon, Stefania Liberakakis, Claire Veldkamp, Britt Scholte, Sevcan Kocer en Else Talsma

distributeur

Just Film Distribution

details Brugklas – De tijd van mijn leven

in première op

07-02-2019

genre

jeugd

jaar

2018

speelduur

85 minuten

Deze week zijn er voor Brugklas – De tijd van mijn leven geen voorstellingen in Kerkrade

Dit is de biosagenda van de film Brugklas – De tijd van mijn leven.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Brugklas – De tijd van mijn leven getoond.

De je film Brugklas – De tijd van mijn leven wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Leeuwarden en Almelo

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Brugklas – De tijd van mijn leven draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Brugklas – De tijd van mijn leven staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Brugklas – De tijd van mijn leven!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Brugklas – De tijd van mijn leven, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Brugklas – De tijd van mijn leven verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Brugklas – De tijd van mijn leven

De film Brugklas – De tijd van mijn leven in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Leeuwarden en Almelo.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Brugklas – De tijd van mijn leven, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.