Blue Velvet (1986)

Trailer van Blue Velvethttps://img.youtube.com/vi/bWr4JvAWF20/0.jpg2021-08-21T02:10:42+02:00Trailer van Blue Velvet

Een student laat zijn oog vallen op een mysterieuze nachtclubzangeres. Ze blijkt het speeltje van een psychopaat.

details Blue Velvet

IMDb 7.710188026 121 minuten

kijk Blue Velvet online

Pathe Thuis
Blue Velvet poster van Blue Velvet cast & crew

IMDb Blue Velvet

IMDb 7.710188026

cast & crew Blue Velvet

regisseur

David Lynch

acteurs

Isabella Rossellini, Kyle MacLachlan, Dennis Hopper, Laura Dern, Hope Lange, Dean Stockwell, George Dickerson, Priscilla Pointer, Frances Bay, Jack Harvey, Ken Stovitz, Brad Dourif, Jack Nance, J. Michael Hunter, Dick Green, Fred Pickler, Philip Markert, Leonard Watkins, Moses Gibson, Selden Smith, Peter Carew, Jon Jon Snipes, Angelo Badalamenti, Jean Pierre Viale, Donald Moore, A. Michelle Depland, Michelle Sasser, Katie Reid, Sparky, Fred C. Caruso en Robert J. Maxwell

details Blue Velvet

jaar

1986

speelduur

121 minuten

Deze week zijn er voor Blue Velvet geen voorstellingen in Amsterdam

Blue Velvet draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Blue Velvet.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Blue Velvet. Hier zie je waar en wanneer Blue Velvet in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Blue Velvet uit 1986 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Blue Velvet wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Blue Velvet draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Blue Velvet wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Blue Velvet draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Blue Velvet staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Blue Velvet wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Blue Velvet!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Blue Velvet, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Blue Velvet kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Blue Velvet verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Blue Velvet. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Blue Velvet wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Blue Velvet en de regisseur van de film Blue Velvet worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.