Tot 28 april zijn alle bioscopen dicht als gevolg van het coronavirus.

Beanpole (2019)

In het Leningrad van 1945 heeft de Tweede Wereldoorlog grote sporen achtergelaten; de gebouwen zijn verwoest en de inwoners zijn zowel fysiek als mentaal gebroken. Tussen de wrakstukken bevinden zich twee jonge vrouwen, Iya en Masha, die proberen hun leven weer op te bouwen. Iya werkt als verpleegster in een ziekenhuis voor oorlogsveteranen en zorgt ondertussen voor de zoon van haar vriendin. Als Masha definitief terugkeert van het front, moeten ze samen zowel oude als nieuwe trauma’s het hoofd bieden.

details

3AIMDb 7.210 130 minuten

recensies Beanpole

De Filmkrant De Volkskrant
Beanpole poster van Beanpole cast & crew

kijkwijzer Beanpole

3A

IMDb Beanpole

IMDb 7.210

cast & crew Beanpole

regisseur

Kantemir Balagov

acteurs

Viktoria Miroshnichenko en Vasilisa Perelygina

distributeur

September Film Distribution

details Beanpole

in première op

20-02-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

130 minuten

Deze week zijn er voor Beanpole geen voorstellingen in Utrecht

Dit is de biosagenda van de film Beanpole.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Beanpole.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Beanpole uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Beanpole draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Beanpole wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Diemen

De film Beanpole draait in deze bioscopen: Theater De Omval

De recensies van de film Beanpole staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score van de film Beanpole wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Beanpole!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Beanpole, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Beanpole kopen.

De filmtijden van de film Beanpole verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Beanpole. Ook de kijkwijzer van de film Beanpole wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Beanpole en de regisseur van de film Beanpole worden ook vermeld.