Anchor and Hope (2017)

Eva en Kat zijn twee dertigers die een bescheiden maar zorgeloos leven hebben op hun kanaalboot in Londen. Het leven van het stel wordt ondersteboven gekeerd nadat Eva Kat een ultimatum geeft: ze heeft een kinderwens. Nadat Roger, de beste vriend van Kat, langskomt om te feesten met het stel, speelt het trio met het idee om samen een baby te maken. Echter, het speelse idee verandert snel in een verzameling aan obstakels.

details

IMDb 6.310 113 minuten
Anchor and Hope poster van Anchor and Hope cast & crew

IMDb Anchor and Hope

IMDb 6.310

cast & crew Anchor and Hope

regisseur

Carlos Marques-Marcet

acteurs

Oona Chaplin, Natalia Tena, Geraldine Chaplin, David Verdaguer, Becky Bullman, Lara Rossi, Reginald Philip, Simon Bernstein, Russel Wynn, Enrique Quintero, Faith Edwards, T'Na Millermartin, Trevor White, Philip Arditti, Tigerlily Gascoyne-Odle, Taya De La Cruz, Charlotte Atkinson, Meghan Treadway, Laraine Dix, Peyton Jowers en Rogers Leona

details Anchor and Hope

jaar

2017

speelduur

113 minuten

Anchor and Hope draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Anchor and Hope.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Anchor and Hope. Hier zie je waar en wanneer Anchor and Hope in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Anchor and Hope uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Anchor and Hope wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Anchor and Hope draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Anchor and Hope wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Anchor and Hope draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Anchor and Hope staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Anchor and Hope wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Anchor and Hope!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Anchor and Hope, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Anchor and Hope kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Anchor and Hope verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Anchor and Hope. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Anchor and Hope wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Anchor and Hope en de regisseur van de film Anchor and Hope worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.