An Affair (2018)

De negendertigjarige gymlerares Anita start op een nieuwe middelbare school, waar de achttienjarige Marcus direct haar aandacht trekt. Opgesloten in een lusteloos huwelijk wordt Anita enorm verliefd en kan hem niet meer uit haar hoofd zetten. Nadat haar verlangens werkelijkheid worden tijdens een schooluitje wordt de jongen een obsessie voor haar. Zo wispelturig als achtienjarige jongens kunnen zijn verliest Marcus, na enkele brutale door lust gedreven ontmoetingen, zijn interesse. De paniek slaat toe bij Anita, die oprecht gelooft dat ze voor elkaar bestemd zijn.

recensies An Affair

De Volkskrant
An Affair poster van An Affair

beoordelingen An Affair

3GST

IMDb 5.810

cast & crew An Affair

regisseur

Henrik Martin Dahlsbakken

acteurs

Tarjei Sandvik Moe, Andrea Bræin Hovig en Anneke von der Lippe

distributeur

Dutch FilmWorks

details An Affair

in première op

22-08-2019

genres

drama en erotiek

jaar

2018

speelduur

92 minuten

Pathé City

Pathé City

vandaag wo ...
morgen do 10:00
vrijdag vr 13:30
zaterdag za 13:20
zondag zo 10:50
maandag ma 10:00
dinsdag di 10:00
Dit is de biosagenda van de film An Affair.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film An Affair getoond.

De je film An Affair wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam, Amsterdam, Breda, Zaandam, Arnhem, Nijmegen, Tilburg, Wageningen, Maastricht, Haarlem, Leeuwarden, Zwolle, Groningen, Den Haag, Eindhoven, Helmond, Delft, Amersfoort en Utrecht

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film An Affair draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film An Affair staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film An Affair!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film An Affair, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film An Affair verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film An Affair

De film An Affair in de volgende steden in de bioscoop te zien: Rotterdam, Amsterdam, Breda, Zaandam, Arnhem, Nijmegen, Tilburg, Wageningen, Maastricht, Haarlem, Leeuwarden, Zwolle, Groningen, Den Haag, Eindhoven, Helmond, Delft, Amersfoort en Utrecht.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film An Affair, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.