A Rainy Day In New York (2019)

Een jong stel verheugt zich op een speciaal weekend in New York, weg van de universiteit waar ze allebei studeren. Maar dan verandert hun weekend in een ingewikkelde puinhoop.

details

1IMDb 6.610 93 minuten

recensies A Rainy Day In New York

De Filmkrant De Volkskrant trouw

kijk A Rainy Day In New York online

Picl Pathe Thuis
A Rainy Day In New York poster van A Rainy Day In New York cast & crew

kijkwijzer A Rainy Day In New York

1

IMDb A Rainy Day In New York

IMDb 6.610

cast & crew A Rainy Day In New York

regisseur

Woody Allen

acteurs

Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez, Jude Law, Diego Luna en Liev Schreiber

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details A Rainy Day In New York

in première op

29-08-2019

genre

komedie

jaar

2019

speelduur

93 minuten

A Rainy Day In New York draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film A Rainy Day In New York.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film A Rainy Day In New York. Hier zie je waar en wanneer A Rainy Day In New York in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film A Rainy Day In New York uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen A Rainy Day In New York wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film A Rainy Day In New York draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film A Rainy Day In New York wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film A Rainy Day In New York draait in deze bioscopen:

De recensies van de film A Rainy Day In New York staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en trouw. Ook de IMDB score/rating van de film A Rainy Day In New York wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film A Rainy Day In New York!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film A Rainy Day In New York, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film A Rainy Day In New York kopen/reserveren.

De filmtijden van de film A Rainy Day In New York verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film A Rainy Day In New York. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film A Rainy Day In New York wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film A Rainy Day In New York en de regisseur van de film A Rainy Day In New York worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.