A man and a camera (2021)

Trailer van A man and a camerahttps://img.youtube.com/vi/6y0twceDOqs/0.jpg2021-08-29T02:11:29+02:00Trailer van A man and a camera

In de experimentele documentaire A man and a camera onderzoekt regisseur Guido Hendrikx tot hoever hij mag gaan als hij met een videocamera bij iemand aanbelt. Een beleefde afwijzing, een dichtgeslagen deur, een uitnodiging voor een kop thee; steeds opnieuw is de vraag hoe er wordt gereageerd op de ongenode gast.

details A man and a camera

1IMDb 6.71037 63 minuten

recensies A man and a camera

De Volkskrant
A man and a camera poster van A man and a camera cast & crew

kijkwijzer A man and a camera

1

IMDb A man and a camera

IMDb 6.71037

cast & crew A man and a camera

regisseur

Guido Hendrikx

distributeur

Cinema Delicatessen

details A man and a camera

in première op

29-07-2021

genre

documentaire

jaar

2021

speelduur

63 minuten

Deze week zijn er voor A man and a camera geen voorstellingen in Groningen

A man and a camera draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film A man and a camera.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film A man and a camera. Hier zie je waar en wanneer A man and a camera in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film A man and a camera uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen A man and a camera wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film A man and a camera draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film A man and a camera wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film A man and a camera draait in deze bioscopen:

De recensies van de film A man and a camera staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film A man and a camera wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film A man and a camera!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film A man and a camera, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film A man and a camera kopen/reserveren.

De filmtijden van de film A man and a camera verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film A man and a camera. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film A man and a camera wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film A man and a camera en de regisseur van de film A man and a camera worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.