A Couple of Down and Outs (1923)

De jonge artilleriesoldaat Danny keert gedesillusioneerd terug uit de Eerste Wereldoorlog; de dochter van een politieagent houdt hem op de been. A Couple of Down and Outs is een kleine liefdesgeschiedenis, maar levert ook kritiek op de Britse klassenmaatschappij. Live muzikale begeleiding, met bewerkte Britse oorlogs- en amusementsdeuntjes. Oorlogsveteraan John de Roode vertelt over de steun van dieren aan soldaten.

details

IMDb 5.910 64 minuten
cast & crew

IMDb A Couple of Down and Outs

IMDb 5.910

cast & crew A Couple of Down and Outs

regisseur

Walter Summers

acteurs

Edna Best, Rex Davis, George Foley en Philip Hewland

details A Couple of Down and Outs

jaar

1923

speelduur

64 minuten

Deze week zijn er voor A Couple of Down and Outs geen voorstellingen in Amsterdam

A Couple of Down and Outs draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film A Couple of Down and Outs.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film A Couple of Down and Outs. Hier zie je waar en wanneer A Couple of Down and Outs in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film A Couple of Down and Outs uit 1923 getoond. Ook zie je in welke bioscopen A Couple of Down and Outs wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film A Couple of Down and Outs draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film A Couple of Down and Outs wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film A Couple of Down and Outs draait in deze bioscopen:

De recensies van de film A Couple of Down and Outs staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film A Couple of Down and Outs wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film A Couple of Down and Outs!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film A Couple of Down and Outs, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film A Couple of Down and Outs kopen/reserveren.

De filmtijden van de film A Couple of Down and Outs verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film A Couple of Down and Outs. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film A Couple of Down and Outs wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film A Couple of Down and Outs en de regisseur van de film A Couple of Down and Outs worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.