7 Kogustaki Mucize (2019)

Memo is een herder die tijdens de militaire staatsgreep samen met zijn geliefde dochter en oma in een Egeϊsche dorp leeft. Memo, die een verstandelijke beperking heeft, leeft gelukkig in zijn eigen wereldje.

7 Kogustaki Mucize poster van 7 Kogustaki Mucize

beoordelingen 7 Kogustaki Mucize

IMDb 8.410

cast & crew 7 Kogustaki Mucize

regisseur

Mehmet Ada Öztekin

acteurs

Aras Bulut Iynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Deniz Baysal, Celile Toyon Uysal, Ilker Aksum, Mesut Akusta, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Yildiray Sahinler, Deniz Celiloglu, Gulcin Kultur Sahin, Ferit Kaya, Cankat Aydos, Hayal Köseoglu, Dogukan Polat, Serhan Onat, Emre Yetim, Serhat Üstündag, Nadi Güler, Özgür Dereli, Basri Albayrak, Özgür Avsar, Mert Zaim en Serdar Akülker

details 7 Kogustaki Mucize

jaar

2019

speelduur

132 minuten

Pathé Spuimarkt

Pathé Spuimarkt

vandaag wo ...
morgen do 10:50
18:10
vrijdag vr 17:50
00:15
zaterdag za 17:50
00:15
zondag zo 17:15
maandag ma 18:15
dinsdag di 18:20
Dit is de biosagenda van de film 7 Kogustaki Mucize.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film 7 Kogustaki Mucize getoond.

De je film 7 Kogustaki Mucize wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Tilburg, Arnhem, Eindhoven en Zaandam

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film 7 Kogustaki Mucize draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film 7 Kogustaki Mucize staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film 7 Kogustaki Mucize!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film 7 Kogustaki Mucize, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film 7 Kogustaki Mucize verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film 7 Kogustaki Mucize

De film 7 Kogustaki Mucize in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Tilburg, Arnhem, Eindhoven en Zaandam.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film 7 Kogustaki Mucize, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.