Filmladder.nl Disclaimer Help Contact us
 
Home Alle Steden Alle Films
20-04-2014 
go
Belbios.nl

Muppets, The (NL) (2011)

SynopsisTrailerVitrine
Walter is de grootste Muppets fan ter wereld en hij is met zijn beste vrienden Gary en Mary op vakantie in Los Angeles. Hij ontdekt het slechte plan van de rijke oliemagnaat Tex Richman om het Muppet theater te sluiten en er een olieplatform van te maken. Er is 10 miljoen dollar nodig om het theater uit de handen te redden van de oliebaron.

Walter, Mary en Gary willen Kermit helpen om de Muppets weer bij elkaar te brengen. De Muppets zijn ondertussen ieder een eigen leven gaan leiden. Fozzy treedt nu op bij het Reno casino Tribute Band de Moopets, Miss Piggy is een plus-size fashion editor bij Vogue Paris, Animal is in een kliniek in Santa Barbara om zijn zelfbeheersing onder controle te krijgen en Gonzo is een zeer bekende loodgieter geworden.

Regie: James Bobin

Cast: Mila Kunis, Emily Blunt, Neil Patrick Harris, Selena Gomez, Zach Galifianakis, Amy Adams

Stemmen: Wim T. Schippers, Charly Luske, Youp van 't Hek, Armin van Buuren, Joop Braakhekke, Hayo Bruins, Plien van Bennekom, Howard Komproe, Murth Mossel, Roué Verveer, Lottie Hellingman, Arjan Ederveen, Reinder Van ded Naalt, Hilde de Mildt, Pim Veth

103 minuten

Deze film wordt deze week niet vertoond


 © Filmladder BV     Hosting: Procolix BV     Realisatie: Alias BV